Ben je zwanger en heb je niet voldoende mogelijkheden om een volledige zwangerschapscursus te volgen? Of doe je al aan een andere manier van voorbereiding op de geboorte, maar kun je nog wel wat extra informatie gebruiken?

Dan kan de workshop ‘Krachtig Baren’ iets voor jou zijn.

Deze workshop heeft Bemind Kind samengesteld om tegemoet te komen aan vrouwen die in korte tijd tools willen krijgen om (meer) in hun kracht te gaan staan en met vertrouwen en zelfverzekerdheid de geboorte van hun kindje tegemoet zien.

Tijdens deze workshop komt alle essentiële informatie aan bod, bespreken we ontspanningstechnieken, het opstellen van een geboorteplan en leg ik uit welke rol de geboortepartner in kan nemen en wat het belang daarvan is.

Deze workshop kun je alleen of met een geboortepartner volgen. Dit kan je partner zijn, maar ook je moeder, zus, vriendin of doula.

Heb je (een) zwangere vriendin(nen) die ook interesse heeft/hebben?

Informeer dan naar de mogelijkheden en profiteer van 10 % korting per persoon.

Vanzelfsprekend biedt deze workshop enkel een basis en dus minder tools en houvast dan een complete zwangerschapscursus. Mocht je na deze workshop alsnog besluiten de volledige cursus HypnoBirthing te willen volgen, dan kunnen we uiteraard de mogelijkheden bespreken.

De workshop wordt, afhankelijk van de vraag, privé of in groepsverband gegeven in het weekend.

Kosten: 75 euro per koppel, inclusief BTW.